Meie suureks rõõmuks on mitmed sünnipäevalapsed usaldanud meile oma tähtsa päeva korraldamise.

Viimastel nädalavahetustel oleme vastu võtnud nii lõbusaid mereröövleid kui korraldanud noortele neidudele sünnipäeva puhul moeshow.

Palusime moeshow sünnipäevalistel jagada oma mõtteid seoses toimunud peoga.

Sünnipäevalaps Rebekka muljed olid järgmised: “Sünnipäeva juures meeldisid kõige rohkem erinevad kostüümid, tantsu õppimine ja tantsimine, mängud ja moeshow. Peojuhid olid toredad ja sõbralikud. Meeldis veel pildistamine ja sõpradega oli tore koos olla.”
 
Rebekka ema: “Soovisime sünnipäevalt moeshow´d ja kostüümipidu. Võimalikest teostajatest jäi internetivaatlusel sõelale kaks peokohta. Kuna meili teel saadetud pakkumiste järgi polnud lapsel lihtne valida, otsustasime mõlema korraldajaga kohtuda. Kohtumine Tähtvere Tantsukeskuses oli lahke ja nad olid kohe valmis korraldama peo meile sobival viisil. Sünnipäeva korraldajad süvenesid, mõtlesid kaasa ning pakkusid välja omapoolseid võimalusi. Tulemuseks oli tellijale hästi istuv rätsepatöö, mille puhul arvestati lapse soovidega.
Sümpaatseks osutus ka sünnipäeva pidamise ruum – avar liikumistegevuseks, peeglid seintel ja laes värviprožektorid – mida veel üheks kostüümipeoks soovida? 🙂 
Jäime sünnipäeva korraldamise eeltöö ja peoga väga rahule, kõikidest lubadustest peeti kinni, kõik sujus suurepäraselt. Oli lahe pidu! Soovitame!”
 

Kui soovid samuti meie juures sünnipäeva pidada, loe lisa ja võta julgelt ühendust.