NB! Tantsukeskuse liikmetele laupäeval, 3. detsembri Vanemuise kontserdimajas toimuva ürituse pilet -40%, ainult 8 eurot. Piletid saadavad Tantskeskuse administaatori käest.

Maailmas on neli ülemaailmsete eelvoorudega breigi suurvõistlust – Freestyle Session USAs, UK B-Boy Championship Inglismaal, R-16 Koreas ja BOTY Saksamaal. Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 raames esmakordselt ka Tallinnas toimuv BOE 2011 lendab tantsuorbiidile kuimitteametlik breigi maailmameistrivõistlus, tuues Eestisse kõigi nelja maailma breigi tippvõistluse võitjameeskonnad!

Kokku osaleb võistlusel 12 kutsutud VIP crew’d. Breigi suursündmusel astuvad lisaks teisteski kategooriates üles mitmed värvikad kujud, kes tantsivad end vabaks kõigist reegleist: kontsert-võistluse kavas on lisaks meeskondlikule tantsulahingule ka popping ja hip-hop newstyle kategooriad ning b-boy 1 vs 1, millest võtavad osa kutsutud meeskondade valitud paremik ning Red Bulli profitiimi liikmed. Kokku on BOE-le oodata tantsijaid ligi 20st riigist.

BOE on eluterve eitus kõigele, mis võltsilt särab, tehes tantsulahingus võitlejaist tõelised elukunstnikud! See on end hingetuks tantsivate inimeste mäss, kes elavad ja hingavad tantsukultuuri. Mahlakate vahepaladena näitavad kaelamurdvaid trikke ekstreemspordiässad, kes kuuluvad maailma absoluutsesse tippu.

Pole tähtis, kes on su vanemad, oled sa poiss või tüdruk, noor või vana – Tallinna Tantsuakadeemia, Eesti Breiktantsu Liit ja Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011 löövad käed, et korraldada üks vinge võistlus, millest osa saamine teeb vaid au!

BOE 2011(Battle of EST 2011) toimub tänavu juba 11ndat korda.

PARIMAD BATTLED, MIS EALES PÕHJA-EUROOPAS NÄHTUD!

Koduleht: http://boe.ee/2011/EST/
Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=219867778069996