Suurepärane uudis neile, kellele meeldib päeva alustada mõnusa treeninguga. Nüüd Tähtvere Tantsukeskuses esmaspäevast reedeni kell 10.30-11.25 hommikutrennid. Registeerida ei ole vaja, tule lihtsalt kohale ja tee üks energiat andev hommikutrenn.

Võhm ja jõud – esmaspäev, kolmapäev, reede
Terve keha – teisipäev, neljapäev
Kell: 10.30 – 11.25
Hind: 4 eur / kord
3 eur / kord (üli)õpilastele ja pensionäridele
15 eur / mai 2013 lõpuni
Treener: Lilian-Mariete Hani

Võhm ja jõud – klassikaline aeroobikatund. Tunni eesmärgiks on põletada palju kaloreid ja saada rõõmu liikumisest. Tunnis tehakse aeroobika põhisammudest vahvaid kombinatsioone, mille eesmärgiks on rasvapõletus. Tunni lõpuosas antakse valu  probleempiirkondadele. Võhm ja jõud sobib kõigile, kellele meeldib intensiivne treening ning lihasvalu järgmisel päeval. Tundi tuleks tulla aeroobikajalanõudes, kaasa veepudel. Tund ei sobi kõrge intensiivsuse tõttu rasedatele ning eakatele. Toimub igal esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel kell 10.30-11.25.

Terve keha – treeningus on kombineeritud jooga, pilatese, venitustreeningu ja  füsioteraapia harjutusvara. Eesmärgiks on ilus rüht, toonuses lihased, hea liigesliikuvus ja painduvus.   Lisaraskusi me ei kasuta – treenime oma keha raskust kasutades. Koormust saab ise reguleerida. Koordinatsiooni nõudvaid sammukombinatsioone ei moodustata. Tund sobib nii algajale kui edasijõudnud treenijale, nii meestele kui ka naistele.  Tundi sobib tulla sokkides. Toimub igal teisipäeval ja neljapäeval kell 10.30-11.25.

Lisainfo treeningute kohta: 5029437 (Lilian)

KAMPAANIA: TASUTA HOMMIKUTRENNIDE NÄDALAPAKETT VEERIKU SELVERIST!

1. Ostes Tartu Veeriku Selverist enne 26.aprillil 2013 (k.a.) kell 9-12 vähemalt 15 euro eest, saad Tähtvere Tantsukeskuse hommikutrennide nädalapaketi tasuta!

2. Tasuta nädalapaketi kaart täidetakse administaatori poolt esimesel külastusel. Pärast kaardi täitmist on kaart personaalne ja seda saab kasutada ainult kaardile märgitud kasutaja. Tantsukeskusel on õigus kaardi kasutajalt küsida isikut tõendavat dokumenti.

3. Nädalapaketti on Tähtvere Tantsukeskuses võimalik kasutada viiel järjestikusel tööpäeval kuni 10. maini 2013. Näiteks kolmapäeval 8.mail esimest korda trenni tulnud inimene saab viimase tasuta trenni teha teisipäeval 14. mail.

4. Ühel inimesel on lubatud tasuta nädalapaketti kasutada ainult üks kord. Täitmata kaardi omanikul on õigus see edasi anda lähedasele või tuttavale.

5. Kõik tasuta paketi kasutajad peavad jälgima Tähtvere Tantsukeskuse sisekorraeeskirju ja pidama kinni headest tavadest. Vastasel korral on Tähtvere Tantsukeskusel õigus inimene treeningust eemaldada ja pakett lõpetada.

6. Treeningutesse ei toimu eelregistreerimist. Treenijate piirarvu ületamisel on Tähtvere Tantsukeskusel õigus treenijaid treeningusse mitte lubada ning muuta tasuta nädalapaketi algusaega nii, et kõik tahtjad treeningsaali ära mahuksid.

7. Vajadusel pea enne treeningutega alustamist nõu perearstiga.

8. Täpsem info treeningute kohta treenerilt Lilian-Mariete Hani lilian@tartutants.ee, telefon 50 29 437.