Talvelaager 2013

Kauaoodatud talvine tantsulaager tuleb taas! Kuna suvi on kaugel, kuid laagriisu on suur, siis korraldame teist aastat järjest ka talvise linnalaagri! Laagerdame 27.-29. detsembril Tähtvere Tantsukeskuse ruumides, osalemine on kõige suurematele tantsugruppidele. Laagrisse registreerimine AINULT gruppidele: Esinemisgrupp Show, Esinemisgrupp Tänav, Tänavatants 1, Tantsuklass 1 ja Tantsuklass 2

Kuna on suur huvi ööbimise vastu, siis huvilistel on võimalik ööbida ka tantsukeskuse ruumides, kuid kes soovib Une-Mati külla kutsuda kodus asuvasse asemesse, ka see on täiesti mõeldav variant (välja arvatud grupp Tantsuklass 2).

Laagri hinnas ei sisaldu söögid – kuna asume kesklinna lähedal, kus on mitmeid häid ja väga mitmkekülgse valikuga söögikohti, siis nendega konkureerima ei hakka. Võib ka kodust võileiva kaasa meisterdada ning kindlasti on ka tantsukeskuse kohvikus üht kui teist saadaval.

Laagris õpitakse uusi koreograafiaid, tutvutakse külalistreeneritega, proovitakse uusi stiile ning saadakse lisaks treeningutele ka naermisest tugevamad kõhulihased! Tuleb suurepärane segu raskest tööst ja lõbusatest hetkedest.

Programm on tihe – treeningud hakkavad pihta hommikul ning tegevused toimuvad hilisõhtuni.

Täpsem informatsioon edastatakse laagrilisteni pärast registreerimist.

Laagrisse registreerimine toimub kuni neljapäeva, 12. detsembrini 2013!

Laagrisse registreerimine aadressil: https://www.tartutants.ee/kursused/talvine-linnalaager

Eelmise aasta laagrilised:
TALVELAAGER248-vi

TALVELAAGER380-vi

TALVELAAGER081-vi

TALVELAAGER176-vi

TALVELAAGER192-vi

TALVELAAGER229-vi