Tähtvere Tantsukeskuses on laupäeval, 13. veebruaril suurepärane võimalus osa võtta Aleta Thompsoni (UK) Commercial Groove workshoppidest!

Aleta Thompson (Miss Aleta T) on koreograaf ja tantsija, kes on teinud edukalt koostööd nii Nike´i, Red Bull´i, Basement Jaxx´ga, Tantsinud Ciarale ja Coldplayle, Londoni Olümpiamängude avatseremoonial ning arvukates teleprojektides, s.h. Got to Dance,  All Stars the Movie, samuti Suurbritannia ühe edukaima female crew  MYSELF liige. Tegutseb eelkõige Londonis, kuid on tihedalt seotud ka New Yorki ja LAga.

Ta stiil – Commercial Groove on segu Jazz Funkist ja Hiphopist  – seda on kirjeldatud täpsemalt kui:
Her style is at the cutting edge with strong influences from Hip Hop techniques and grooves, peppered with commercial Jazz Funk. Perfectly combining underground rawness with a commercial twist, is what makes Aleta’s style unique and a visual spectacular! With its current, edgy, feel and a real emphasis on musicality, Aleta’s style of choreography has fast become popular amongst dancers in and around the UK.

Workshopid toimuvad kahes osas:

12.30-13.45 –  I koreograafia
14.00-15.15 – II koreograafia

Tunnid on general tasemele, ehk oodatud on kõik tantsusõbrad olenemata tasemest!

Ühe workshopi hind on 18€, kahe workshopi hind on 28€ – suurepärane võimalus osaleda eduka tantsija/koreograafi tundides Tartus!

Workshopile registreerimisel on broneerimistasu 8€, mille palume tasuda pangalingi kaudu ning mis kinnitab registreeringu. Lisainfo välja märkida, kas on soov osaleda ühes I koreograafia workshopis, II koreograafia workshopis või mõlemas. Ülejäänud osalustasu (10/20€) kuulub tasumisele kohapeal! Kohtade broneerimine kuni 10. veebruarini või kuni kohti jätkub.

Kuna kohtade arv on väga piiratud, soovitame registreerimisega kiirustada!

Registreerimine: https://tartutants.ee/kursused/aleta-thompson-uk-workshop-commercial-groove/

201507092038431415 (2)crop (1)