Meil on suur rõõm teatada, et tänu suurele huvile korraldame taaskord ka kevadise vastuvõtu tantsukooli gruppidesse hooajaks 2016/17.

Tähtvere Tantsukeskuse tantsukool on erahuvikool, mis pakub tantsualast huviharidust lastele, noortele ja täiskasvanutele erinevates stiilides ja tasemetel.  Tantsukoolis tantsib üle 250 tantsufänni, kellest kõige pisikesemad on 3 aastased ning kõige kogenumad neist pool sajandit vanemad 🙂 Tantsime erinevaid stiile – showst ja jazzist kuni tänavatantsu ja karaktertantsuni  ja grupid on erinevate tasemete ning suunitlustega – ettevalmistus – ja hobigruppidest kuni võistlusgruppideni. Pidevalt osaleme edukalt erinevates projektides ja üritustel, korraldame meeleolukaid jõulu- ja kevadkontserte ning arendavaid talve- ja suvelaagreid. Kevadisel vastuvõtul osalenutel on võimalik ka registreerida end juba suvelaagrisse, et saada tulevaste juhendajate ja  trennikaaslastega juba tuttavaks (laager toimub juuli viimasel nädalal)!

Uute liikmete vastuvõtt toimub esmaspäeval, 13. juunil Tähtvere Tantsukeskuse suures saalis:

  • 15.00 – 16.30  8.-12. klass ja tudengid (kooliaasta 2016/17 seisuga)
  • 16.30 – 17.30   4.-7. klass (kooliaasta 2016/2017 seisuga)
  • 17.30 – 18.30  1-3 klass (kooliaasta 2016/2017 seisuga)

NB! Ajakavas võib toimuda muudatusi, täpse info saadame registreerinuteni e-mailitsi

Tegemist on vahva treeningtunniga, seega selga mugav trenniriietus ning kaasa pudel vett! Tegu on mõnusa tunniga ning kindlasti muretseda ei tasu 🙂  Tule ja proovi – kaotada ei ole midagi, küll aga võita suurepäraseid kogemusi kogu eluks!

NB! Kindlasti on oluline eelregistreerimine:

No Fields Found.

 

Tule ja liitu meie vahva tantsuperega!

Meie aasta 2015. aasta  tegemistega saab tutvuda antud videokokkuvõtte vahendusel: