Meil on häid uudiseid kõikidele tantsuhuvilistele – avame septembris 2016 uued grupid spetsiaalselt poistele.

Tantsimine arendab üldfüüsilist võimekust väga mitmekülgselt, sest töös on erinevad lihasgrupid, liigutused ja harjutused ning nende intensiivus varieeruvad. Tantsutunnist saab kaasa ka parema vastupidavuse, rütmitunde, muusika kuulamise oskuse ning väga olulised kogemused meeskonnas töötamisest ja üksteisega arvestamisest.

Suur rõõm on näha, et tantsimine on aina populaarsem ka poiste seas ning meie tantsukoolis tantsivad pühendunud ning ägedad noormehed. Seetõttu avame lisaks ühisgruppidele ka eraldi poiste grupid.

Poiste grupis tutvume tantsuga ning arendame üldkehalist võimekust – läbi erinevate harjutuste ja mängude arendame koordinatsiooni, kiirust, võhma, painduvust. Tantsuliselt on grupi peamine rõhk hiphop-tantsul – õpime hiphopi põhisamme ja koreograafiat ning arendame keha- ja stiilitunnetust. Astume esimesed sammud ka akrobaatikas ja freestyle´s ehk improvisatsioonis.

Hooaja jooksul plaanime üles astuda ka mõnel toredal esinemisel.

Poiste grupid on järgmised:

  • 7-11-aastaste poiste grupp – esmaspäeviti ja neljapäeviti kl 18.15-19.10, kuutasu 28 eurot, juhendajad Martin Tomson (pildil) ja Maarja Pruuli.
  • Eelkooliealiste poiste grupp – reedeti kl 18.00 – 18.40, kuutasu 18 eurot, juhendajad Kerstin Lõhmus ja Bertram Sargla.

Ka muudes vanustes huvilised on oodatud endast märku andma – kindlasti püüame leida teile sobiva grupi ning piisava huviliste arvu korral oleme paindlikud avamaks uusi gruppe.

Poiste grupiga saab liituda 11. septembri tantsijate vastuvõtul, registreerimine koduleheküljel. Küsimuste ja hilisema liitumissoovi korral julgelt kirjutada info@tartutants.ee.