Tähtvere Tantsukeskus on nüüd ametlikult avatud! Nimelt toimus 28. jaanuaril pidulik avatseremoonia, mida kogunes uudistama üle saja tantsusõbra.

Tartu abilinnapea Jüri Sasi tervitas kõiki tantsulisi Tartu linna nimel ning rõhutas tantsu olulisust läbi aegade. Peale pidulikku lindilõikamist lükkas peo käima vägev tantsumöll, kus uhiuue tantsukeskkonna mitmekesisust demonstreerisid Tähtvere Tantsukeskuse treenerid ja nende tantsijad. Showprogrammis särasid rahvatants, funk, tänavatants, seltskonnatants, kõhutantsijad InesDance tantsustuudo esindajad ModyDuo, Passion in Motion ning DanceActi esinemised. Meeleolukas pidu jätkus suupistete, tordi ja pokaalide kokkulöömise saatel.

Avamisürituse pildid üleval meie kodulehel ja Tartu Postimehe galeriis. Head vaatamist!

Tähtsat sündmust kajastas ka Kanal 2 Reporter: