Laupäeval, 28. veebruaril toimub Tähtvere Tantsukeskuses suur treeningpäev, kus tasuta treeningutele – kursuste tutvustustundidesse on oodatud kõik huvilised, kes soovivad proovida märtsis alustavaid kursuseid, veeta meeldivalt sportlikku laupäeva pärastlõunat ning tutvuda meie tantsukeskusega. Kursuste näidistunnid toimuvad lühendatud vormis (iga treeningu pikkus 25 minutit), et huvilistel oleks võimalik tutvuda mitmete erinevate huvipakkuvate treeningutega!

Ürituse ajakava:

14.00 – BodyART (Triin Parro)
14.30 – Ballett – klassikaline tants (Heleri Huuse)
15.00 – Balletone (Heleri Huuse)
15.30 – Zumba Toning (Deana Mikkel)
16.00 – Tantsustiilide mix (Berit Piir)
16.30 – Tantsides vormi (Mai Buschmann)
17.00 – Rannavorm (Mai Buschmann)
17.30 – Seljatreening (Mai Buschmann)
NB! Kavas võib toimuda muudatusi
Kohapeal on algavatele kursustele registreerimine soodushinnaga -20%! (võimalik tasuda kas sularahas või kaardiga).
Registreerimine ja lisainfo: https://www.tartutants.ee/kursused
Tule proovima ja võta sõber ka kaasa! Eelregistreerimine ei ole vajalik!
Majja sisenedes palume pöörduda kõigepealt administraatori juurde, kelle käest saate riietusruumi kapiluku. Seejärel olete juba oodatud tundidest osa saama – kõik treeningud toimuvad suures saalis
Kuna aga kahjuks meie saal ei ole kummist, siis paluksime võimalusel valida välja maksimaalselt kolm treeningut, mis teile kõige enam huvi pakuvad ja millega tutvuda tahaksite, et saalis jääks kenasti ruumi kõikidele huvilistele aktiivselt kaasa tegemiseks! Muidugi kui on suur huvi rohkemate vastu ja tõesti ei suuda algavate kursuste seast pelgalt nime ja kirjutatud tutvustuse põhjal valikut teha, siis me külastusi ei kontrolli ja kätt ette ei pane, aga soovituseks Teie endi mugavuse huvides. Üheskoos ja teistega arvestades loodetavasti teeme ühe tõeliselt mõnusa ja meeleoluka treeningpäeva! Kohtumiseni!

Üritus toimub Tähtvere Tantsukeskuse viienda sünnipäeva raames. 26. märtsil toimub ka suur sünnipäevaetendus Vanemuise teatri suures majas, kus astuvad üles tantsukooli tantsijad – jälgi meie kodulehte ning tule ja saa osa suurest sünnipäevakontserdist.

kursus-a4