Eelmise hooaja Kuldse Karika tantsufestivalil võitis meie street dance show eliitgrupp preemiareisi Stockholmi ning käesoleval sügisel oligi aeg reisile minna!

Veetsime ilusa päeva Stockholmis jalutades ning linna tundma õppides, kuninga vahtkonna vahetust vaadates jne. Päeva mahtusid ka ühised lõunasöögid ja ostlemine. 

Kahel õhtul esinesime oma tantsublokiga laeva showogrammis. Kavas olid vanemad ja uuemad tantsunumbrid ning ka üks laul (tantsijad on mitmekülgsed 🙂 ). Sander ja Hanna-Liina viisid läbi tantsulise workshopi väikestele reisijatele, kes õppisid selgeks mõned hip hopi baasliigutused. Rõõmu tegid ka kruiisijuhi kiidusõnad meie programmile.

Kui tantsutöö tehtud, oli aeg nautida Rootsi lauda, õhtust laevaprogrammi ning muidugi discol taas tantsida!

Tantsijad meenutavad reisi:

Sander: Rootsi, Rootsi, Rootsi – just sinna viis tähtverelaste järjekordne teekond. Ei tasu arvata, et meie kruiis sisaldas endas ainult laeval ringi ekslemist, Rootsi lauas pilgeni täis söömist ja Stockholmi tänavatel brändipoodide tühjaks ostmist, vaid loomulikult ka korralikku show’d laeva pardal. Alustasime meeleolu loova muusikapalaga, seejärel panime pealtvaatajate jalad tatsuma tantsushow’ga ning lõpetasime ei millegi muu kui väikese workshop’iga. Enne lavale jooksmist oli mul väike ärevus sees, aga see-eest tunne pärast show lõppu… lihtsalt kirjeldamatu. See energia, ühtehoidvus, emotsioon… Selliste hetkede nimel me kõik pingutamegi. Kõlab maru cheesy’lt, aga mina olen oma tantsupere leidnud.

Helen Maria: Minu kui uue tantsija jaoks selles grupis oli Rootsi kruiis just see reis, kus õppisin rohkem oma grupikaaslaseid ja treenereid tundma ning need samad inimesed muutsidki selle reisi nii toredaks! Kui alguses oldi ka rohkem omaette, siis lõpuks veetsime oma õhtu üpriski paljukesi koos karaokebaaris, kajutis süües ning laeva showprogrammi vaadates.

Rosiine: Rootsi kruiis oli meie jaoks koht, kus tutvuda ja sõbruneda. Gruppi lisandus sel sügisel mitmeid uusi liikmeid ning ka mina olin üks neist. Ei ole lihtne kohe sisse sulanduda, kui  näed neid inimesi paar korda nädalas, kuid Rootsis ja laeval olime 3 päeva koos ja see aitas tohutult. Nüüd olen Tähtverest leidnud sõpru, kes jagavad minuga armastust tantsimise vastu.

Hanna-Liina: Rootsi kruiis oli ülivahva!

Väike videomeenutus reisist: