Esmakordselt pakume tantsusõpradele house tantsustiili kursust – 5 erinevat töötuba, mis moodustavad ühtse terviku ja arendavad stiilitunnetust mitmekülgsemalt kui ühekordne workshop. Kursusel toimuvad treeningud järjepidevalt ja ühtses grupis. See on hea võimalus arendada end vägevas tantsustiilis, mille õppimisvõimalusi on Lõuna-Eestis vähe. 
 
Kursus on maiuspala igale tänavatantsu fännile ning kogenud tantsijale, kuid sobib hästi ka innustunud algajale – tundides õpitakse house´i põhisamme ja variatsioone, pannakse nendest kokku väikseid koreograafiaid ning otsitakse viise, kuidas sammudega freestyle´da. 
 
Kursus toimub viiel pühapäeval kell 16.30-18.00:
1. oktoober
22. oktoober
12. november
26. november
10. detsember
 
Kursuse tasu (5 x 1,5h workshop) kuni 27.09:
48 eurot/Tähtvere Tantsukeskuse tantsijatele 38 eurot
 
Alates 28.09:
54 eurot/Tähtvere Tantsukeskuse tantsijatele 44 eurot
 
Ühekordne workshop 22 eurot (ainult vabade kohtade olemasolul). Ostes ühe korra pääsme, palume märkida lisainfo lahtrisse soovitud kuupäev. 
 
Kohtade arv on piiratud. Koha broneerimiseks on vajalik soetada kursuse pääse SIIN.
 
Kursuse juhendajaks on Anastassia Tukova – tunnustatud tantsija ja treener, kes tantsib, õpetab ja võistleb Eestis, Baltimaades, Venemaal ja mujal Euroopas. Ta on tantsuga tegelenud üle 10 aasta ning tema põhistiilideks on house ja hip-hop. Lisaks on Anastassia õppinud paljusid erinevaid stiile – contemporary, moderntants, dancehall, erinevad tänavatantsu stiilid. Anastassia on tugev freestyle´i tantsija ning loonud mitmeid koreograafiad, mis on saavutanud kõrgeid kohti erinevatel võistlustel. Anastassia eesmärgiks on arendada house ja hip-hop stiile Eestis ning aidata enda õpilastel leida oma stiil.