Õpilaskogu liige Brita Lota kirjutab uuest toredast ideest meie tantsukoolis. 

Hiljuti sai hoo sisse Tähtvere õpilaskogust tulnud idee – nimelt Tähtvere oma treenerite workshopid Tähtvere tantsijatele. Peamine eesmärk on enesearendus ning tutvumine nende stiilide/treeneritega, kellega tavaliselt trennis ei kohtu. Muretsema ei pea ka jooniste ja muu pärast – just for fun and for the love of dance 🙂 Workshopid toimuvad paar korda kuus laupäeviti või pühapäeviti ning on meie õpilastele tasuta. Tunnid on loodud mõeldes eelkõige põhikooli, gümnaasiumi ja tudengiealistele tantsijatele, kuid kindlasti kaalume tulevikus töötubasid ka pisematele tantsufännidele.

Esimene workshop oli Elina Gorelašvili poolt, kellega tehti nii tantsutehnikat kui ka jazzilik koreograafia. Teisena sai tantsida Maris Kahre contemporary stiilis töötoas. Tantsijad on idee hästi vastu võtnud ja kiidavad workshoppe:

MadliNii tore, et Elina oli üle pika aja tagasi Tähtvere tantsusaalis. Tantsijana tuli üsna kiiresti meelde Elina kiire õpetusstiil, kuid samal ajal kui palju see arendas õppimisvõimet. Mulle meeldib, et Tähtvere annab kõikidele oma tantsijatele võimaluse proovida teisi tantsustiile enda kodusaalides ning enda treenerite käest.

PirkeKuna Elina oli kunagi minu treener, siis oli mul väga tore jälle tema trennis kaasa teha. Trennis oli väga mõnus atmosfäär. Saal oli inimesi täis ja oli vahel veidi kitsas, aga kõik olid õnnelikud ja saime ka vähese ruumiga kogu kava ilusasti ära tantsitud.

Marise koreograafiat ei olnud ma kunagi varem õppinud. Olin väga elevil trenni minnes. Kogu trenni ajal valitses saalis mõnus õhkkond ja tants oli ka väga fun. Peale trenni tundsin ennast väga õnneliku ja rahulolevana. 🙂

IsabelMulle väga meeldis Marise trennis käia. Liigutused olid väga huvitavad ja teistsugused. Sain palju inspiratsiooni. Palju nalja sai, aga tööd tegime ka ikka. Suur tänu Marisele, et ta tegi meile selle laheda kava ja loodan, et tuleb veel trenne Marisega.

Loodetavasti saab workshoppidest üks tore traditsioon. Kohtumiseni juba maikuus, rohkem infot peagi!