Eelmisel hooajal alustas Tähtveres särava Marit Männiste juhendamisel discotantsu treening. Esimese aastaga on disco grupp kogunud tugeva ja särasilmse tantsijate tuumiku, kelle arengusse on disco suure panuse andnud.

Tänases treeneri teisipäeva rubriigis kohtutegi Maritiga, kes just täna sõidab Rootsi Disco Dance Maailmameistrivõistlustele, kus võistlustulle astub tema tubli õpilane, Tähtvere tantsija Michelle Uelskaja. Mariti jaoks on see juba viies kord MM-il osaleda.

14191578_10210430083251030_1287427813_o       disco

Vasakul pildil Marit, paremal Michelle

Treener Marit jagab oma mõtteid seoses suure ja olulise võistlusega:

Kohe kohe on algamas minu lemmikaeg aastas – käes on aeg minna Disco Dance maailmameistrivõistlustele! Seekord on aga kõik natuke teisiti – lähen sinna treeneri, mitte tantsijana. Suurepärane Michelle on disco tantsuga tegelenud vaid aasta, kuid arvan, et juba valmis endast MM-i solo kategoorias kõike andma!

Mina olen väga elevil, Michelle väga pühendunud. Võistluseks valmistutakse intensiivselt mitmeid kuid koos lõputute trennidega, aga ka näiteks pisikeste, kuid efektsete kivide kostüümile kleepimine on aega võtnud kokku umbes 24 tundi. Nii ka reisieelsel ööl Michelle ei maganud, vaid kleepis säravaid kive 😀

Meid ootab ees kolm päeva täis maailmatasemel discot, kindlasti palju toredaid hetki ning tagasi plaanin tulla suure motivatsioonipagasiga! Soovin palju palju edu Michellele ja tervele Eesti koondisele.

Mida soovitaksid tantsijatele, kes samuti unistavad osalemisest mõnel suurvõistlusel, discotantsus või ka teistes stiilides? 

Julge unistada ja eesmärke sõnastada! Aga kõige tähtsam on järjepidev töö iseendaga. “Hard work beats talent, when talent doesn’t work hard!”

hard-work-beats-talent-when-talent-doesn-t-work

Foto allikas: https://quotefancy.com

Tähtvere Tantsukeskuse poolt soovime samuti Eesti tantsijatele palju edu ja energiat! Peagi toome Tähtvere sõpradeni uudiseid sellest, mis põneval MM-il toimub!

Tähtvere Tantsukeskuse discotajad kevadkontserdil 2016: