Alates 5. märtsist alustab beebikoolis uhiuus ja eriline tund beebidele ja emadele: Kandelina rütmid on lõbus tantsuline tund, kus beebi on ema kõhul kandelina või -kotiga. Trennis tantsitakse mõnusalt leebetes rütmides, lisaks tehakse kasulikke füsioteraapia harjutusi.

NB! Esimene treening toimub koostöös Kandelinahommiku üritusega. Sündmus algab suures saalis 5. märtsil kell 10.00, treening toimub kell 10.15-10.45. Enne ja pärast treeningut on võimalik nõu küsida nõustajalt, uudistada ja soetada kvaliteetseid kandelinu, suhelda teiste vahvate emade ja lastega.

Treening ja kogu sündmus on TASUTA. Loe lähemalt SIIT!

Kandelina rütmid on loodud kõigile väikeste laste vanematele – see on hea võimalus teha trenni ning samal ajal kogeda liikumisrõõmu koos lapsega.

Lapse vanusele ei ole kindlaid piiranguid – oodatud on osalema kõik beebid vastavalt kandelina kaalupiirile ja emme soovile. Muidugi on lapsega trenni oodatud ka isad 🙂
 
Ka edaspidi toimub treening esmaspäeviti kell 10.00-10.45 tantsukeskuse suures saalis. Juhendajaks andekas treener ning värske ema Krista Majak
Eelnevalt registreerida ei ole vaja. Pääsme saab soetada koduleheküljelt või administraatori käest: 1x pääse 7 eurot, 10x pääse 38 eurot. 10x pääse kehtib 2 aastat ja seda saab kasutada ka kõigis teistes beebikooli tundides.  
 
Olete oodatud!